ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ > ΚΑΜΕΡΕΣ CCTV

Κάμερες CCTV & καταγραφικά DVR

Εγκατάσταση κλειστού κυκλώματος καμερών CCTV και καταγραφικών. Παρακολούθηση κ΄εποπτεία της επιχείρησης σας από οποιδήποτε σημείο μέσω internet.

 
--- --
Η καταγραφή εικόνας, video και ήχου, γίνεται με καταγραφικό σύστημα σε Η/Υ ή αυτόνομο. Τα συστήματα αυτά, παρέχουν την δυνατότητα προβολής του video ζωντανά μέσω internet σε οποιδήποτε σημείο κι αν βρίσκεται ο πελάτης.

 

Υπάρχουν πολλές κατηγορίες καμερών, όπως :
- εσωτερικού / εξωτερικού χώρου
- κρυφές κάμερες , κάμερες IP
- ρομποτικές κάμερες

Ένα πλήρες σύστημα κλειστού κυκλώματος, μπορεί να περιέχει συνδυασμό των παραπάνω καμερών. Βασική επίσης παράμετρος στην επιλογή της σωστής κάμερας, είναι η δυνατότητα της να "βλέπει" σε χαμηλό ή ανύπαρκτο φωτισμό, ειδικότερα τις νυχτερινές ώρες.

 
 

  Η εγκατάσταση καμερών και κλειστού κυκλώματος CCTV γίνεται σε οποιοδήποτε σημείο του χώρου σας, εσωτερικό ή εξωτερικό. Αφού προηγηθεί μία καταγραφή των αναγκών του πελάτη, οι τεχνικοί μας σας προτείνουν το κατάλληλο σύστημα, εξοπλισμό και σωστή θέση των καμερών.

 

Η τοποθέτηση ενός συστήματος CCTV γίνεται πλήρως από τους τεχνικούς της INFOEXPERT και μπορεί να συνδεθεί με σύστημα συναγερμού ώστε να ειδοποιεί σε περίπτωση εισβολής, με το internet ώστε να έχουμε απομακρυσμένη προβολή και διαχείρηση και σύστημα αποστολής εικόνας και ειδοποίησης σε κινητό τηλέφωνο.

Καλέστε μας στο 210-43.14.800 και άμεσα θα καταγράψουμε τον χώρο και τις ανάγκες σας για προστασία και θα σας προτείνουμε την καλύτερη και οικονομικότερη σωστή λύση εξοπλισμού συστήματος CCTV.

 
 

INFOEXPERT Computer Services - Τηλ. 210-43.14.800 - Fax. 210-400.84.80 - mail [@] infoexpert.gr