ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ > ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΦΟΡΗΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

NOTEBOOK SERVICE

Ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη φορητών υπολογιστών οποιουδήποτε κατασκευαστή. Επισκευάζουμε όλες τις βλάβες, από σπασμένες οθόνες και καμένα motherboard, μέχρι συντήρηση και αναβάθμιση.

 
Συνηθισμένα συμπτώματα φορητών Η/Υ :

• Η οθόνη εμφανίζει κουκίδες ή κάθετες γραμμές
• Η οθόνη του φορητού σκοτείνιασε ξαφνικά
• Το φορητό δεν ξεκινάει (no boot) και αναβοσβήνει το power led
• Το φορητό κολλάει μετά από λίγη ώρα λειτουργίας και ζεσταίνεται υπερβολικά

 

Αντικατάσταση σπασμένης οθόνης laptop
όλων των διαστάσεων : 10'' 14,4'' 15,6'' 17''
και όλων των κατασκευαστών : Toshiba, Acer, HP, Compaq , Dell, Samsung, Lenovo, IBM κ.α.

Μέσα σε μία ημέρα, αντικαθιστούμε το monitor του φορητού σας υπολογιστή με καινούργιο.

Το ράγισμα μιας οθόνης από χτύπημα ή πέσιμο, φαίνεται ξεκάθαρα τις περισσότερες φορές και η οθόνη είτε σκοτεινιάζει τελείως, είτε εμφανίζει τμήματικά σημεία χρωμάτων.

 
ΑΛΛΑΓΗ ΟΘΟΝΗΣ ΦΟΡΗΤΟΥ INFOEXPERT
 

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΚΕΤΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ INFOEXPERT
 

Επισκευή χαλασμένης κάρτας γραφικών
Συνηθισμένη περίπτωση βλάβης φορητών είναι και το κάψιμο της κάρτας γραφικών ή οποία μπορεί να αντικατασταθεί οικονομικά, γλυτώνοντας έτσι τον φορητό σας υπολογιστή.

Όταν χαλάσει η κάρτα γραφικών, εμφανίζονται χρωματιστές κουκίδες στην οθόνη ή ακόμη και πάγωμα του φορητού κατά την λειτουργία.

Περισσότερα...


 

Η επισκευή ενός φορητού υπολογιστή απαιτεί υψηλές γνώσης ψηφιακών ηλεκτρονικών και πρέπει να γίνεται μόνο από εξειδικευμένους τεχνικούς με πολυετή εμπειρία.

Καλέστε μας στο 210-43.14.800 και περιγράψτε μας το πρόβλημα του φορητού σας υπολογιστή. Αμέσως το τεχνικό τμήμα θα κάνει μία πρώτη εκτίμηση και θα σας καθοδηγήσει για τα περαιτέρω βήματα της επισκευής.

 
infoexpert laptop service
 

1
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΒΥΣΜΑΤΟΣ LAPTOP
 

Επισκευή βύσματος τροφοδοσίας
Η πιο συνηθισμένη βλάβη στους φορητούς υπολογιστές είναι στο βύσμα τροφοδοσίας το οποίο οποία μπορεί να επισκευασθεί οικονομικά.


Η αντικατάσταση του βύσματος με νέο ίδιου τύπου με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, απαιτεί εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις και μπορεί να γίνει αυθημερόν στα εργαστήρια της INFOEXPERT.

2

 

Σε περιπτώσεις όπου η επισκευή ενός φορητού Η/Υ δεν συμφέρει οικονομικά ή λόγω πολλών εξαρτημάτων που έχουν χαλάσει, τότε μπορούμε να αγοράσουμε το μεταχειρισμένο φορητό υπολογιστή σας μέχρι και 120€ !!

Καλέστε μας στο 210-43.14.800 και περιγράψτε μας το πρόβλημα του φορητού σας υπολογιστή. Αμέσως το τεχνικό τμήμα θα κάνει μία πρώτη εκτίμηση και θα σας καθοδηγήσει για τα περαιτέρω βήματα της επισκευής.

 
infoexpert laptop service
 


INFOEXPERT Computer Services - Τηλ. 210-43.14.800 - Fax. 210-400.84.80 - mail@nfoexpert.gr